Service på elbil eller hybridbil på højt fagligt niveau​

Vi servicerer alle bilmærker og modeller

​Er det snart tid til service på elbil eller hybridbil? Så lad os udføre serviceeftersynet for dig. Hos 4M AUTO tilbyder vi servicesyn på både el- og hybridbiler fra stort set alle bilproducenter. Vi har 15 års erfaring og arbejder altid på et højt fagligt niveau.

Vi holder til i Søborg, men vi har også mange kunder fra blandt andet Gladsaxe, Bagsværd og adskillige andre steder. Vi henter og bringer bilen gratis i Søborg og omegn inden for en radius på fem kilometer. Derudover tilbyder vi gratis lånebil.

Vigtigt for driftssikkerheden og holdbarheden

​Elbiler skal til service ligesom konventionelle biler. Det gælder ligeledes for hybridbiler, som også har en forbrændingsmotor. Serviceeftersyn er vigtige for både trafiksikkerheden, driftssikkerheden og holdbarheden. Vi tilbyder service på elbil og hybridbil, hvor vi samtidig gennemtjekker bilen grundigt for eventuelle fejl og mangler. Vi gennemgår samtidig lygter, viskerblade, dæk og meget mere, hvis du ønsker det.

Ved elbilservice har vi særligt fokus på bremserne, der anvendes mindre end på konventionelle biler, hvilket giver større risiko for skidt og rust. Derudover har vi naturligvis fokus på test og vedligeholdelse af batteripakken. Ved hybridbilservice tjekker vi endvidere motoren som ved en konventionel bil, ligesom vi skifter olie og oliefilter.

​Hvad koster service på elbil?

​Vores priser for service på elbil er generelt lavere end på konventionelle biler, da motoren er mindre kompliceret. Kontakt os for at høre mere om prisen for service på din bil. Du kan altid forvente en god og fair pris, og vi har samtidig tre års garanti på arbejde og reservedele. Ring eller kig forbi for at få et overslag eller et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at bestille tid med det samme. 

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et ufor pligtende tilbud inden for 24 timer.

checkmark-white  Høj kvalitet til gode priser

checkmark-white​  Hos os får du gratis lånebil

checkmark-white​ 15 års erfaring

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

Kan klart anbefales

"...Jeg kommer helt sikket igen og har anbefalet det til min omgangskreds.."

De er altid smilende og imødekommende

"Regningen er overskuelig, de laver kun det du beder dem om og man føler aldrig at de prøver at snige ekstra ting ind af bagdøren."

Fik skiftet bremseklodser til en god pris

"Tog direkte til omsyn bagefter og fik arbejdet godkendt. Fik en hurtig tid og et godt tilbud."

Kontakt 4M Auto ApS

Find vores kontaktoplysninger herunder.

4M AUTO ApS

Gladsaxe Møllevej 19

2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 32 95 94 90

E-mail: 4mauto.dk@gmail.com

CVR: 35046224

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag - søndag: Lukket