Vi sørger for klargøring til syn af din bil

​Skal din bil til syn? Ved 4M AUTO sørger vi for klargøring til syn, så du er sikker på, at alt det nødvendige er blevet set på, inden bilen skal synes. Vores autoværksted ligger i Søborg, men vi henter og bringer gerne din bil i Bagsværd, Gladsaxe og de omkringliggende byer, hvis det er inden for en radius på fem kilometer.

Inden et syn kan det være nødvendigt med synsklargøring. Det indebærer blandt andet alt lige fra tjek af blinklys til nummerpladelys, bremselygter og meget andet.

Årsagen til, at det kan være en god idé med en klargøring af bil til syn, er blandt andet for at undgå omsyn. Vi har 15 års erfaring og laver alt mekanikerarbejde. Derfor kan du trygt aflevere din bil hos os, så sørger vi for at gennemtjekke den for alle fejl inden et syn.

Vi tilbyder:

  • God kvalitet
  • ​Gode priser
  • ​Gratis lånebil
  • ​15 års erfaring
  • ​Tre års garanti på arbejde og reservedele

Hvad er klargøring til syn?

Som sagt kan det være en stor fordel at få en synklargøring inden et endeligt synstjek af bil. Det vil sige, at vi helt konkret tjekker din bil for fejl og mangler samt eventuelle problemer, der kræver reparationer inden. Det er for eksempel vigtigt, at bremser og bremseklodser fungerer, som de skal.

Udover lys og bremser tager vi et kig på dækkene samt styretøj og øvrige elementer i bilen. Vi sørger for at tjekke alt igennem. Formålet er, at bilen skal kunne gennemgå et syn uden fejl og problemer. På den måde får du desuden mulighed for at spare penge ved at slippe for, at bilen skal til omsyn.

Vi tilbyder vores kunder gode priser og skræddersyede tilbud. Derfor er du altid velkommen til at forhøre dig hos os, hvis du ønsker at indhente et tilbud på en klargøring til syn.

Mangler du informationer?

Hvis du mangler yderligere informationer om, hvad klargøring til syn indeholder eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 32 95 94 90, eller skriv en mail til e-mail 4mauto.dk@gmail.com for et uforpligtende tilbud og en pris samt tidsbestilling. 

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et ufor pligtende tilbud inden for 24 timer.

checkmark-white  Høj kvalitet til gode priser

checkmark-white​  Hos os får du gratis lånebil

checkmark-white​ 15 års erfaring

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

Kan klart anbefales

"...Jeg kommer helt sikket igen og har anbefalet det til min omgangskreds.."

De er altid smilende og imødekommende

"Regningen er overskuelig, de laver kun det du beder dem om og man føler aldrig at de prøver at snige ekstra ting ind af bagdøren."

Fik skiftet bremseklodser til en god pris

"Tog direkte til omsyn bagefter og fik arbejdet godkendt. Fik en hurtig tid og et godt tilbud."

Kontakt 4M Auto ApS

Find vores kontaktoplysninger herunder.

4M AUTO ApS

Gladsaxe Møllevej 19

2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 32 95 94 90

E-mail: 4mauto.dk@gmail.com

CVR: 35046224

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag - søndag: Lukket